GDPR

Persondatapolitik

Holstandersen.com bestræber sig på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores tjenester. I nedenstående kan du derfor læse om, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Først og fremmest er det vigtigt for os at påpege, at dine oplysninger vil blive behandlet og beskyttet forsvarligt og efter gældende lovgivning.

Følgende persondatapolitik gælder for alle kunder på holstandersen.com. Holst Andersen Lighting A/S er dataansvarlig på Holstandersen.com og derfor har Holstandersen.com ansvaret for beskyttelse af dine personlige oplysninger i henhold til den danske lov om databeskyttelse.

Som udgangspunkt kan du tilgå Holstandersen.com uden at give os oplysninger om, hvem du er. Hvis du derimod ønsker at handle med os eller modtage bestemte services, har vi brug for nogle flere oplysninger om dig.


Vi har brug for at vide mere om dig, hvis du eksempelvis;

  • Handler på holstandersen.com
  • Tilmelder dig vores bruger-, og kundekonto
  • Kontakter vores kundeservice enten pr telefon eller e-mail

 

I nedenstående vil vi derfor redegøre for, hvilke oplysninger vi indsamler og gemmer om dig, og hvad vi bruger oplysningerne til.

Hvem ejer holstandersen.com?

Holstandersen.com ejes og drives af Holst Andersen Lighting A/S, CVR-nr. 38698613, Lyngsvej 1, 9900 Frederikshavn, telefonnummer 20 600 640 og e-mailadresse mail@holstandersen.com.

Nødvendige minimumsoplysninger når du afgiver en ordre på holstandersen.com;

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Dit mobilnummer
  • Din e-mail adresse

Hvad bruger I mine personlige købsdata til?

De oplysninger du giver os i forbindelse med et køb bruges til at kunne behandle din pågældende ordre samt en eventuel returnering. Derudover sender vi dig en meddelelse vedrørende leveringsstatus ligesom vi kontakter dig, hvis der opstår problemer med din levering.

Hvor længe gemmes købsdata?

Ovenstående data bliver gemt i fem år, sammen med oplysningerne om, hvilke varer, du har købt. Efter fem år anonymiseres ordre-, og fakturaoplysningerne. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart, med mindre virksomheden sælges eller omstruktureres. Hvis dette sker, vil videregivelsen ske i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Inaktive brugere slettes efter 2 år.

Hvilke oplysninger gemmer I ellers?

Udover oplysninger omkring dit køb, indsamler vi kun personlige oplysninger, som du selv giver os. Det kan eksempelvis være, hvis du kontakter vores kundeservice, modtager vores nyhedsbrev eller deltager i en konkurrence. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data, vi har om dig. Ligesom du har mulighed for at få data om dig slettet. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan slette data specifikt omkring en ordre, før der er gået fem år. Du har mulighed for at oprette en konto hos Holstandersen.com og/eller modtage vores nyhedsbrev. Betingelserne for oprettelse af en kundekonto samt modtagelse af nyhedsbrev vil blive beskrevet længere nede i persondatapolitikken, ligesom betingelserne skal accepteres i forbindelse med registrering af kundekonto.

Hvem videregiver I oplysninger til?

Interne afdelinger hos holstandersen.com. Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Cookies

Udover de oplysninger, som du selv vælger at give os i forbindelse med køb eller tilmelding til udvalgte services, anvender vi cookies på holstandersen.com. Læs mere om Cookies på holstandersen.com